Een tekst laten schrijven.

Lukt het je maar niet om de goede woorden te vinden voor op je website? Want wat zet je eigenlijk op je website? En hoe zorg je ervoor dat het ook nog eens lekker leest, maar tegelijkertijd ook zorgt voor een goede zichtbaarheid in Google?

Een goede tekst schrijven is een kunst. Natuurlijk kun je helemaal zelf aan de slag gaan, maar vaak is het een goed idee om dit uit te besteden. Aan iemand met een vlotte pen, en een frisse blik. Laat de teksten voor je schrijven!

Geef informatie

Je wilt een simpele en duidelijke website. Gestructureerd en leesbaar. Geen ellenlange onoverzichtelijke teksten, maar geschreven voor jouw doelgroep. Geef je klanten antwoorden, in plaats van ze achter te laten met nog meer vragen. Duidelijke teksten in heldere taal, zonder al te veel vakjargon. Zodat alle potentiële klanten denken: bij jou moeten we zijn!

Beter gevonden

Natuurlijk denken wij bij het schrijven ook aan de SEO. Je wilt natuurlijk goed gevonden worden in de zoekmachines, maar met alleen mooie teksten kom je er niet. Daarom zorgen wij ervoor dat de teksten ook nog eens de zoektermen bevatten die jouw potentiële klanten gebruiken.

Jouw visie

Als wij teksten voor jouw website schrijven, is het ons doel om te zorgen dat deze goed bij jou passen. We stellen je vragen over je onderneming, je missie en visie en over jou. Zodat jouw website laat zien wie je bent, wat je doet en wat je kunt.

Onze expertise

Het is de kunst om dan geen typische SEO tekst te schrijven, die alleen maar om de zoektermen gaat. Want als de klant op jouw website komt, wil je ook dat de tekst bij de klant past. Daarom schrijven wij lekker lezende teksten met strategisch geplaatste zoekwoorden. Zodat jouw website uitdraagt waar jij goed in bent.

Wat schrijven wij allemaal?

Naast de teksten voor jouw startpagina en verwante pagina’s schrijven wij ook:

Productomschrijvingen

Een mooie productomschrijving voor bij jouw product. Jouw producten beschreven in een goedlopende tekst, zonder dat daarbij de zoekwoorden je om de oren vliegen.

Categorie-teksten

Teksten voor jouw webshop om de verschillende producten in groepen in te delen.

Blogs

Om hoog te blijven scoren op Google is het belangrijk om regelmatig nieuwe content op je website te zetten. Wij helpen je hier graag bij door het schrijven van een leuke blog, gerelateerd aan jouw producten of diensten.

Nieuwsartikelen en persbericht

Heb je nieuws over jouw onderneming? Het is altijd goed om dit op je eigen website te schrijven. Misschien is jouw nieuws zelfs zo groot dat het zich leent voor een persbericht in een vaktijdschrift of krant. Dit schrijven wij ook graag voor jou.

Over ons pagina

De pagina om jouw talenten, kennis en ervaring te delen met jouw klanten. Wij stellen je de juiste vragen om jouw onderneming het beste naar voren te laten komen.

Nieuwsbrief

Houdt je klanten op de hoogte met een maandelijkse nieuwsbrief. Wij zorgen voor een pakkende titel en mooie inhoud.

Hoe gaan wij te werk?

Bij het schrijven van teksten gaan we uit van de volgende route:

Wij leren jou graag kennen. Vertel ons over jouw wensen en behoeften. Welke teksten heb je nodig? Heb je zelf al iets geschreven? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we dit alles bespreken. We spreken ook een termijn af waarbinnen je de teksten ontvangt.

Als wij aan de slag gaan met het schrijven van SEO-teksten zullen wij altijd een zoekwoorden onderzoek uitvoeren. Hiermee zorgen wij dat jouw website optimaal gevonden gaat worden.

Hierna gaan we voor jou aan de slag, zodat je zo snel mogelijk jouw nieuwe teksten hebt. Jouw nieuwe teksten leveren met een SEO-bijlage, zodat je de zoekwoorden ook in de toekomst kan blijven gebruiken.

Samen kijken we of de teksten bij jou, jouw project en jouw doelgroep passen. Als er iets aangepast moet worden, doen we dat graag voor je.

Kosten

Om het makkelijk en transparant te houden hanteren wij een tarief per aantal woorden. Voor 500 woorden (de inhoud van een gemiddelde webpagina) rekenen wij 35 euro. Dit is voor een pagina waarbij de zoekwoorden en andere benodigde informatie worden aangeleverd. Lever jij zelf aan waar de tekst over moet gaan? Lever je de relevante bronnen bij de aanvraag? Dan is dit het tarief voor jou.

Voor het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek rekenen wij 20 euro extra. Wanneer er extra research nodig is over een bepaald onderwerp brengen wij dit ook in rekening. Dit kan zijn: het zoeken van bronnen op het internet, of een interview met jou en jouw team. Hiervoor rekenen wij 28 euro per uur. Deze tarieven dienen als richtlijn.

Vraag een offerte aan

Twijfel je nog waarom jouw bedrijf een website nodig heeft? Lees dan ons artikel hierover of vraag het gewoon direct aan ons.

Je kan altijd even bellen via tel. 06 2485 2964, anders reageren we natuurlijk zo spoedig mogelijk op je email.