Een Wordpress website laten maken.

Ben je recent gestart als ondernemer of zzp’er en wil je een website laten maken? Dan heb je in Wordpress een goede partner.

Door de eenvoudige gebruikersinterface kun je na oplevering van je website zelf makkelijk de inhoud vernieuwen. Zo werk je makkelijk de tekst bij, of voeg je een nieuw plaatje in. Zelfs een webshop behoort tot de mogelijkheden.

Laat een Wordpress website maken en je kan alles aan.

Jouw verhaal

Wij maken jouw Wordpress website met een persoonlijk en toegankelijk thema, met een uitstraling die past bij jouw bedrijf en klanten. We luisteren daarbij eerst uitvoerig naar jouw wensen. Vervolgens komen we met oplossingen die helpen het succes van jouw bedrijf te vergroten.

Onze expertise

Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van Wordpress websites. Daarnaast vinden we het een eer om met jou mee te denken bij het realiseren van jouw website. Wat jouw visie ook is, wij regelen alles van A to Z. Dan hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met dat waar je goed in bent.

Wat is Wordpress?

Hoewel het begon als een systeem om mee te bloggen, is Wordpress tegenwoordig een CMS systeem, ookwel Content Management System genoemd.

Het is een eenvoudige manier om een website, blog of webshop bij te houden zonder enige kennis te hebben van programmeren. Terwijl Wordpress zelf draait op de programmeertaal PHP, heb je geen kennis er van nodig om een website mee te onderhouden.

Wordpress is open-source, waardoor iedereen de code ervan kan inzien, veranderen en verspreiden. Deze insteek heeft er voor gezorgd dat Wordpress een grote en actieve community heeft gekregen die zorgen voor kwalitatieve thema’s, plugins en handleidingen.

Kortom: perfect om jouw eigen Wordpress website mee te laten maken!

webdesign bureau website laten maken wordpress website

Waarom een Wordpress website?

Flexibel & aanpasbaar

Wanneer wij jouw wordpress website hebben opgeleverd kun je deze makkelijk zelf beheren. Heb je je eigen webshop? Dan voeg je makkelijk nieuwe producten toe, of pas je andere aan. Wil je wat tekst aanpassen op de contact-pagina? Dat is een fluitje van een cent.

Makkelijk in gebruik

Wordpress websites hebben een administratie backend waar je op kan inloggen. Dit maakt het zeer eenvoudig om jouw website aan te passen. Het is net alsof je een bericht plaatst op social media.

Online vindbaar

Wordpress werkt met permalinks. Dat zijn korte URL’s die de termen gebruiken van de tekst van je pagina. Daarnaast installeren wij de Yoast SEO plugin die alle ins en outs van zoekmachine-optimalisatie voor je op een rij zet.

Actieve community

Wordpress websites zijn zeer populair. Mede hierdoor is er online veel te vinden over het gebruik ervan. Kom je ergens niet uit? Dan vind je op internet vaak al snel een oplossing.

Veilig

Wordpress is van nature veilig. Het maakt bij het inloggen automatisch gebruik van Captcha. Daarnaast wordt Wordpress en haar plugins actief geupdate. Het updaten van je website doe je met een druk op de knop.

Een website?

Lees ons artikel waarom jouw bedrijf een website nodig heeft wanneer je daar nog aan twijfelt.

Vraag een offerte aan

Twijfel je nog waarom jouw bedrijf een website nodig heeft? Lees dan ons artikel hierover of vraag het gewoon direct aan ons.

Je kan altijd even bellen via tel. 06 2485 2964, anders reageren we natuurlijk zo spoedig mogelijk op je email.