tocadovision webdesign logo

OVER

De bouwstenen van Tocado Vision

Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen? Lees hier ons verhaal.

dali schilderij

Onze visie

Wij houden van open en eerlijke communicatie, naar elkaar en naar jou. Geen vooropgestelde praatjes en plannen, maar echt luisteren naar jouw wensen. Gelijke samenwerking waarbij we beide direct invloed kunnen uitoefenen op het eindproduct. Wij weten het niet beter, maar we weten samen meer. Zo maken we het leuker en makkelijker om jouw verhaal en passie te delen.

Ons Team

Wij zijn Martijn en Lida. Wij hebben elkaar gevonden in onze liefde voor webdesign en schrijven. Samen maken wij websites en apps. Hierin vullen wij elkaar aan en halen het beste in elkaar naar boven.

Ik ben Martijn, de programmeur. Ik ben al van jongs af aan bezig met het maken van websites en programma’s. Niet in de schoolbanken, maar gewoon thuis achter mijn computer. Als ik programmeer zit ik helemaal in de flow en werk ik op top-snelheid.

Ik speel graag gitaar en hou van koken. ‘s Avonds plof ik lekker op de bank en speel een spelletje op de switch, of kijk een leuke serie op Netflix. Natuurlijk met Lida ernaast en onze katten op schoot.

Ik ben Lida, de schrijfster. Ik leg graag mooie verhalen vast op papier. Ik luister eerst voordat ik praat, maar mijn gedachten zijn nooit stil. Je zou mij een introvert kunnen noemen. Mijn droom is om mensen te kunnen inspireren met mijn schrijven.

Ik kruip graag weg met een goed boek, al doe ik dat minder dan ik zou willen. Soms begin ik een brei-project, maar deze komen vaak niet af. Ik probeer te sporten, in de vorm van yoga en wandelen. Maar op de meeste dagen plof ik ‘s avonds naast Martijn op de bank, met de kat op schoot.