Basis Website Pakket

Heb jij ook een leuke hobby maar weet je niet hoe je een website maakt? Ben je goed met social media en heb je iets leuks te vertellen? Wil je graag je eigen blog beginnen?

Het Basis website pakket is er speciaal voor de hobbyist en blogger die zijn passie graag met de wereld wil delen.

Het Basis website pakket omvat:

  • Dezelfde service als bij de duurdere pakketten.
  • Alle voordelen van mijn website ontwerp.
  • Een korte uitleg voor het gebruik van WordPress CMS.
  • Keuze uit een gratis WordPress Thema.

Wat moet je zelf doen?

Wanneer je een Basis website pakket afneemt bel en/of mail ik je met een aantal vragen. Dit met betrekking tot de vormgeving van je website. Als je wilt kunnen we samen het thema voor WordPress uitkiezen. Of ik kan op basis van jouw antwoorden een keuze maken, die jij dan kan keuren. Het is dus handig als je al een beetje een idee hebt van wat je wilt!

Andere dingen die nodig zijn:
  • Namen van de pagina’s (bijvoorbeeld: Blog / Over mij / Contact)
  • Teksten voor de op te maken pagina’s
  • Media, zoals foto’s die je wilt gebruiken in de opmaak

Heb je dit niet paraat en weet je niet hoe je daaraan moet komen? Kijk bij een van de andere pakketten en laat me je erbij helpen.


Kosten

De kosten voor het Basis pakket zijn express zeer laag. Dit om iedereen de kans te geven een eigen website te beginnen. Daarnaast is het pakket door de opzet altijd uit te breiden met een van mijn andere opties.

Omdat de wensen voor iedereen zeer verschillend zijn is de prijs een schatting. De exacte prijs ontvang je bij de offerte.

vanaf €149,-
exlcusief BTW


Uitbreidingen

Om nog meer uit je website te halen zou het kunnen dat je later toch beslist nog wat aanvullingen te willen. Denk bijvoorbeeld aan een stemmsysteem voor je eigen foto-album of een ander thema dat speciaal voor jou gemaakt is. Of misschien wil je de tekst voor je website uiteindelijk toch professioneel laten schrijven (SEO).

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij mij reeds gemaakte plugins of WordPress thema’s.

Contact

Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan!